Γαύρος Μαρινάτος

σε ηλιέλαιο

Αγαπημένος καλοκαιρινός μεζές, φιλέτα γαύρου, που καθαρίζονται στο χέρι, και μαρινάρονται με ξύδι άριστης ποιότητας, διατηρούνται σε ηλιέλαιο χωρίς συντηρητικά.

Χωρίς συντηρητικά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
  • Συσκευασία
    Retail
    Food service
  • Γαύρος μαρινάτος 150g
Πληροφορίες

Έτοιμο να το σερβίρετε. Προσθέστε τον στις σαλάτες ή στη μπρουσκέτα σας και θα μυρίσει θάλασσα το τραπέζι σας.

Στραγγισμένο βάρος 90g

Διατηρείται στο ψυγείο

Συστατικά

Συστατικά : γαύρος φιλέτο, ηλιέλαιο, ξύδι, αλάτι

Αλλεργιογόνα: ψάρι, θειώδη (ενδέχεται να περιέχει μαλάκια)

Anchovy

Γαύρος

(επιστημονική ονομασία: Engraulis Encrasicolus)

Είναι δημοφιλές, περιζήτητο και καλοκαιρινό ψάρι. Το χειμώνα άλλωστε παραμένει σε βάθη 100-200 μέτρα, εξ ου και η αλιεία τους την περίοδο αυτή είναι περιορισμένη. Ο γαύρος είναι ένα πολύ νόστιμο και ωφέλιμο αφρόψαρο που ευτυχώς στις θάλασσες μας υπάρχει σε αφθονία, αποτελώντας το 1/10 του συνόλου των ετησίων αλιευμάτων των ελληνικών θαλασσών και έρχεται σε ποσότητα αλιεύματος δεύτερο μετά τη σαρδέλα.

Δειτε και αυτα

Λακέρδα Φιλέτο

Σκουμπρί φέτα

Σκουμπρί ψητό ημίπαστο με κρεμμύδι και άνηθο