Σκουμπρί Φιλέτο Καπνιστό

Φιλέτα από ολόκληρο σκουμπρί που καπνίζεται σε ξύλο οξιάς με προσοχή και μελέτη για να αναδειχθεί όλη η γεύση και η ωριμότητα του ψαριού. Είναι το απαραίτητο συνοδευτικό για τα όσπρια σας και αγαπημένος μεζές για το τσίπουρο ή το ούζο.

Χωρίς συντηρητικά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
  • Συσκευασία
    Retail
    Food service
  • Σκουμπρί φιλέτο καπνιστό vacuum
  • Σκουμπρί φιλέτο καπνιστό vacuum με μπούκοβο
Πληροφορίες

Τρόπος σερβιρίσματος: Ανοίξτε τη συσκευασία, προσθέστε ελαιόλαδο και λεμόνι και συνοδεύστε τα όσπρια και τις σαλάτες σας

Διατηρείται στο ψυγείο

Συστατικά

Συστατικά : σκουμπρί, αλάτι, φυσικός καπνός

Αλλεργιογόνα: ψάρι, (ενδέχεται να περιέχει θειώδη και μαλάκια)

Mackerel

Σκουμπρί

(επιστημονική ονομασία: Scomber Scombrus)

Είναι πελαγικό ψάρι και ανήκει στην ίδια οικογένεια με τον κολιό. To σκουμπρί είναι ψάρι που ζει στο βυθό, χωρίς να κινείται ή να τρέφεται, ενώ την άνοιξη ανεβαίνει στην επιφάνεια και πιο κοντά στην ακτή για να τραφεί. Τα ψάρια που αλιεύονται την άνοιξη είναι αδύνατα και η επεξεργασία τους μας δίνει τον λεγόμενο «τσίρο», ενώ παχύτερα ψάρια είναι αυτά που αλιεύονται το φθινόπωρο.

Δειτε και αυτα

Αντσούγιες

Σκουμπρί Ψητό με Sweet Chili Μαύρου Σκόρδου DV

Ρέγγα φιλέτο καπνιστό