ΕΜΕΙΣ

70 ΧΡΟΝΙΑ,
ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΓΕΥΣΕΙΣ!

fish

Οι θαλασσινοί μεζέδες μας μπορεί να έχουν νέο όνομα αλλά είναι προϊόν μιας μεγάλης οικογενειακής παράδοσης που ξεκίνησε το 1950 από τον Βόλο και τον Ευστάθιο Καραγκούνη. Hellas Meze ονομάζουμε σήμερα την περήφανη “ψαριά” μας από αλίπαστα, καπνιστά και φιλέτα ψαριών που φέρνουμε στο τραπέζι σας με τις υψηλότερες προδιαγραφές γεύσης και ποιότητας.

Karagounis eustathios workers

70 και πλέον χρόνια μετά το πρώτο παρασκευαστήριό μας στον Βόλο, κρατάμε ζωντανή την αγάπη για τον τόπο μας, το μεράκι και την υπόσχεσή μας για αυθεντικές ελληνικές γεύσεις. Σήμερα, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 4.000 τμ, που λειτουργούν υπό αυστηρά συστήματα διασφάλισης ποιότητας και πιστοποιήσεις ασφάλειας τροφίμων, εξελίσσουμε την τεχνογνωσία μας και διευρύνουμε τον κατάλογό μας. Κρατάμε, φυσικά, αδιαπραγμάτευτα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μας: επεξεργαζόμαστε αποκλειστικά φρέσκα ψάρια και μαλάκια, χωρίς συντηρητικά, που φιλετάρονται στο χέρι, παστώνονται και καπνίζονται με φροντίδα. Hellas Meze ονομάζουμε τους θησαυρούς της θάλασσας που φέρνουμε στο τραπέζι σας και ταξιδεύουν αναλλοίωτοι στον χρόνο και τον κόσμο.

Karagounis eustathios workers
Company facilities
Karagounis fish

Η πράσινη μας δέσμευση

Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε σε καταναλωτές και επαγγελματίες ένα brand με το ήθος που προστάζει η εποχή. Με αίσθημα ευθύνης για τη βιώσιμη εκμετάλλευση των θαλασσών, επιλέγουμε αποκλειστικά προϊόντα που προέρχονται από περιβαλλοντικά ορθές πρακτικές αλιείας και εξασφαλίζουν την αειφορία και τη βιοποικιλότητα των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

Με στόχο να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές και τις επιλογές μας σε όλο τον κύκλο της παραγωγής μας. Με εγκατάστασεις φωτοβολταϊκών συστημάτων, στρεφόμαστε στον ενεργειακό μετασχηματισμό της μονάδας μας και τις ανανεώσιμες πηγές, μειώνοντας δραστικά το αποτύπωμα άνθρακα. Επιλέγουμε ανακυκλώσιμες συσκευασίες και φροντίζουμε για την ορθή διαχείριση των οργανικών και μη αποβλήτων, σε όλο τον κύκλο εργασιών μας.

Karagounis fish
Karagounis products
Karagounis fish

Retail – Food Service – Private Labeling

Με συνέπεια στον ποιοτικό έλεγχο, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, την ταχύτητα και την αξιοπιστία, τα προϊόντα μας φθάνουν στο τραπέζι καταναλωτών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ταυτόχρονα, συμπληρώνουν δημιουργικά το μενού των επαγγελματιών της εστίασης σε ένα ευρύ δίκτυο επιχειρήσεων HORECA και τροφοδοτούν brands ιδιωτικής ετικέτας με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.