Αντσούγιες

Οι λάτρεις των παστών ψαριών πριν το φαγητό τις σερβίρουν πάντα στο τραπέζι με ούζο ή τσίπουρο. Ψάρια που παστώνονται ολόφρεσκα, ωριμάζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και συνοδεύουν όσπρια, σαλάτες και θαλασσινά.

Χωρίς Συντηρητικά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
  • Συσκευασία
    Retail
    Food service
  • Αντσούγιες 5.5κg
  • Αντσούγιες 2.5κg
  • Αντσούγιες 1.1κg
  • Αντσούγιες 500g
Πληροφορίες

Τρόπος σερβιρίσματος: Ανοίγετε τη συσκευασία και ξεπλένετε τα ψάρια ελαφρώς με κρύο νερό. Αφού τα φιλετάρετε και αφαιρέσετε τα κόκκαλα, σερβίρετε κατά προτίμηση με ξύδι και ελαιόλαδο.

*Μπορείτε να σερβίρετε και χωρίς φιλετάρισμα.

Διατηρείται στο ψυγείο.

Συστατικά

Συστατικά : Γαύρος, αλάτι, νερό

Αλλεργιογόνα: ψάρι

Anchovy

Γαύρος

(επιστημονική ονομασία: Engraulis Encrasicolus)

Είναι δημοφιλές, περιζήτητο και καλοκαιρινό ψάρι. Το χειμώνα άλλωστε παραμένει σε βάθη 100-200 μέτρα, εξ ου και η αλιεία τους την περίοδο αυτή είναι περιορισμένη. Ο γαύρος είναι ένα πολύ νόστιμο και ωφέλιμο αφρόψαρο που ευτυχώς στις θάλασσες μας υπάρχει σε αφθονία, αποτελώντας το 1/10 του συνόλου των ετησίων αλιευμάτων των ελληνικών θαλασσών και έρχεται σε ποσότητα αλιεύματος δεύτερο μετά τη σαρδέλα.

Δειτε και αυτα

Σκουμπρί ψητό ημίπαστο με κρεμμύδι και άνηθο

Βακαλάος υγράλατος

Γαύρος Μαρινάτος