Γαύρος Μαρινάτος

σε ηλιέλαιο

Αγαπημένος καλοκαιρινός μεζές, φιλέτα γαύρου, που καθαρίζονται στο χέρι, και μαρινάρονται με ξύδι άριστης ποιότητας, διατηρούνται σε ηλιέλαιο χωρίς συντηρητικά.

Χωρίς συντηρητικά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
  • Συσκευασία
    Retail
    Food service
  • Γαύρος μαρινάτος 150g
Πληροφορίες

Έτοιμο να το σερβίρετε. Προσθέστε τον στις σαλάτες ή στη μπρουσκέτα σας και θα μυρίσει θάλασσα το τραπέζι σας.

Στραγγισμένο βάρος 90g

Διατηρείται στο ψυγείο

Συστατικά

Συστατικά : γαύρος φιλέτο, ηλιέλαιο, ξύδι, αλάτι

Αλλεργιογόνα: ψάρι, θειώδη (ενδέχεται να περιέχει μαλάκια)

Anchovy

Γαύρος

(επιστημονική ονομασία: Engraulis Encrasicolus)

Είναι δημοφιλές, περιζήτητο και καλοκαιρινό ψάρι. Το χειμώνα άλλωστε παραμένει σε βάθη 100-200 μέτρα, εξ ου και η αλιεία τους την περίοδο αυτή είναι περιορισμένη. Ο γαύρος είναι ένα πολύ νόστιμο και ωφέλιμο αφρόψαρο που ευτυχώς στις θάλασσες μας υπάρχει σε αφθονία, αποτελώντας το 1/10 του συνόλου των ετησίων αλιευμάτων των ελληνικών θαλασσών και έρχεται σε ποσότητα αλιεύματος δεύτερο μετά τη σαρδέλα.

Δειτε και αυτα

Κολεοί ακέφαλοι

Χταπόδι Μαρινάτο

Ρέγγα φιλέτο καπνιστό