Σκουμπρί φιλέτο καπνιστό με μπούκοβο

Γλυκό αλλά και ελαφρώς πικάντικο είναι το σκουμπρί φιλέτο καπνιστό με μπούκοβο, είναι έτοιμο για σερβίρισμα και έχει αξεπέραστη γεύση!

Χωρίς συντηρητικά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
  • Συσκευασία
    Retail
    Food service
  • Σκουμπρί φιλέτο καπνιστό με μπούκοβο vacuum
Πληροφορίες

Τρόπος σερβιρίσματος: Ανοίξτε τη συσκευασία, προσθέστε ελαιόλαδο και απολαύστε!

Διατηρείται στο ψυγείο

Συστατικά

Συστατικά: σκουμπρί, αλάτι, φυσικός καπνός

Αλλεργιογόνα: ψάρι, (ενδέχεται να περιέχει θειώδη και μαλάκια)

Mackerel

Σκουμπρί

(επιστημονική ονομασία: Scomber Scombrus)

Είναι πελαγικό ψάρι και ανήκει στην ίδια οικογένεια με τον κολιό. To σκουμπρί είναι ψάρι που ζει στο βυθό, χωρίς να κινείται ή να τρέφεται, ενώ την άνοιξη ανεβαίνει στην επιφάνεια και πιο κοντά στην ακτή για να τραφεί. Τα ψάρια που αλιεύονται την άνοιξη είναι αδύνατα και η επεξεργασία τους μας δίνει τον λεγόμενο «τσίρο», ενώ παχύτερα ψάρια είναι αυτά που αλιεύονται το φθινόπωρο.

Δειτε και αυτα

Σαρδέλες φιλέτο

Χταπόδι Μαρινάτο

Σκουμπρί Ψητό με Sweet Chili Μαύρου Σκόρδου DV