Ρέγγα Χρυσοκαπνιστή

Ολόκληρη ρέγγα που καπνίζεται σε ξύλο οξιάς με προσοχή για να αναδειχθεί όλη η γεύση και η ωριμότητα του ψαριού. Είναι το απαραίτητο συνοδευτικό για τα όσπρια σας και αγαπημένος μεζές για το τσίπουρο ή το ούζο

Χωρίς συντηρητικά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
  • Συσκευασία
    Retail
    Food service
  • Ρέγγα Χρυσοκαπνιστή 6,8kg (Ξυλοκιβώτιο)
  • Ρέγγα Χρυσοκαπνιστή XL 6,8kg (Χαρτοκιβώτιο)
  • Ρέγγα Χρυσοκαπνιστή XL σε vacuum
  • Ρέγγα Χρυσοκαπνιστή XL σε vacuum 4 τμχ
Πληροφορίες

Τρόπος σερβιρίσματος: Ανοίξτε τη συσκευασία και ψήστε ελαφρά αφαιρώντας το δέρμα, φιλετάρετε τη ρέγγα, προσθέστε ελαιόλαδο και λεμόνι και συνοδεύστε τα όσπρια και τις σαλάτες σας

Διατηρείται στο ψυγείο

Συστατικά

Συστατικά : ρέγγα, αλάτι, φυσικός καπνός

Αλλεργιογόνα: ψάρι, (ενδέχεται να περιέχει θειώδη και μαλάκια)

Herring.png

Ρέγγα

(επιστημονική ονομασία: Clupea Harengus)

Η ρέγγα είναι κυνηγόψαρο, ζει σε ψυχρά νερά και σχηματίζει μεγάλα κοπάδια. Η ρέγγα αποτελεί βασική πηγή τροφής τουλάχιστον από το 3000 π.Χ, έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε Ω-3 λιπαρά οξέα βιταμίνη D, φώσφορο και σελήνιο. Οι παλιοί έλεγαν ότι καλύτερα την ρέγγα είναι να την ψήνεις με εφημερίδα και η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν έχει βρει καλύτερο τρόπο ψησίματος από αυτόν!

Δειτε και αυτα

Σκουμπρί Φιλέτο Καπνιστό

Χταπόδι Μαρινάτο

Σκουμπρί φέτα