Σκουμπρί φιλέτο ριγανάτο

σε ηλιέλαιο

Εκλεκτά φιλέτα από σκουμπρί που καθαρίζονται στο χέρι, μαρινάρονται σε αλάτι, κατόπιν προστίθεται ρίγανη και διατηρούνται σε ηλιέλαιο, χωρίς συντηρητικά

Χωρίς συντηρητικά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
  • Συσκευασία
    Retail
    Food service
  • Σκουμπρί φιλέτο ριγανάτο 1,9kg
  • Σκουμπρί φιλέτο ριγανάτο 1,7kg
  • Σκουμπρί φιλέτο ριγανάτο 150g
Πληροφορίες

Τρόπος σερβιρίσματος: Δοκιμάστε το με λεμόνι και δώστε στο τραπέζι σας «ριγανάτη» γεύση.

Στραγγισμένο βάρος 1,2kg

Διατηρείται στο ψυγείο

Συστατικά

Συστατικά: σκουμπρί φιλέτο, ηλιέλαιο, αλάτι, ρίγανη

Αλλεργιογόνα: ψάρι, (ενδέχεται να περιέχει θειώδη και μαλάκια)

Mackerel

Σκουμπρί

(επιστημονική ονομασία: Scomber Scombrus)

Είναι πελαγικό ψάρι και ανήκει στην ίδια οικογένεια με τον κολιό. To σκουμπρί είναι ψάρι που ζει στο βυθό, χωρίς να κινείται ή να τρέφεται, ενώ την άνοιξη ανεβαίνει στην επιφάνεια και πιο κοντά στην ακτή για να τραφεί. Τα ψάρια που αλιεύονται την άνοιξη είναι αδύνατα και η επεξεργασία τους μας δίνει τον λεγόμενο «τσίρο», ενώ παχύτερα ψάρια είναι αυτά που αλιεύονται το φθινόπωρο.

Δειτε και αυτα

Γαύρος Μαρινάτος

Σκουμπρί φιλέτο καπνιστό

Ουζομεζές καπνιστός