Κολεοί ακέφαλοι

Κολεοί παστοί, από ολόφρεσκα ψάρια των ελληνικών θαλασσών που παστώνονται με παραδοσιακές τεχνικές και ωριμάζουν αναδεικνύοντας την πλούσια και γεμάτη γεύση τους

Without preservatives

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
  • Συσκευασία
    Retail
    Food service
  • Κολεοί ακέφαλοι 5,5kg
Πληροφορίες

Τρόπος σερβιρίσματος: Από τους πιο παραδοσιακούς μεζέδες, που δε χρειάζεται πολλά για να αναδειχθεί η γεύση και το άρωμά του. Ανοίγετε τη συσκευασία και ξεπλένετε τα ψάρια ελαφρώς με κρύο νερό. Αφού τα φιλετάρετε και αφαιρέσετε τα κόκκαλα, σερβίρετε κατά προτίμηση με ξύδι και ελαιόλαδο.

Διατηρείται στο ψυγείο

Συστατικά

Συστατικά : κολεοί ακέφαλοι, αλάτι, νερό

Αλλεργιογόνα: ψάρι

Chub-mackerel

Κολιός

(επιστημονική ονομασία.: Scomber Colias / Scomber Japonicus)

Είναι μεταναστατευτικό ψάρι και ανήκει στην ίδια οικογένεια με το σκουμπρί, αυτής των Σκομβριδών. Είναι ψάρι ιδιαίτερα λιπαρό, πλούσιο σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, που τον Αύγουστο κολυμπάει σε μικρότερα βάθη για να βρει ευκολότερα τροφή

Δειτε και αυτα

Αντσούγιες Φιλέτο

Λακέρδα Φιλέτο

Σκουμπρί φιλέτο καπνιστό